Back to All Events

Drinks & Jazz: Duo in due tempi

Drinks & Jazz: Duo in due tempi

med

Michael Nyvang, Alt sax
Thomas Maintz, Jazz guitar

Book dit bord på +45 33 13 11 71 eller på email info@fuego.dk.

Bemærk at bookings til samme dag er kun på telefon!

 

Michael Nyvang

Flimrende hurtige og rytmiske besynderligt skæve fingerbrækkende passager kendetegner Michael Nyvang's spil på alt saxofon. En udsædvanlig instrumentbeherskelse, der har sin oprindelse i Nyvang's baggrund som klassisk uddannet saxofonvirtuos i Paris hos den legendariske Daniel Deffayet på Pariser-konservatoriet, og komponist på konservatoriet i Århus hos Per Nørgård. De Nørgårds'ke skæve valse trin svæver mystisk over slaget, når de kombineres med Nyvang's inspirationskilder i jazz som John Coltrane og Art Tatum, og af og til rammer hist og pist noget der ligner et beat. Nyvang har i et halvt liv intet indspillet, som er blevet udgivet, endnu, denne eksotiske historie, og andet, kan man læse mere om her 

Thomas Maintz

Thomas Maintz er en af de mest bemærkelsesværdige jazz guitarister i dag. Med et bredt arsenal af improvisatoriske færdigheder, samt kompositorisk finesse på såvel eletrisk jazz guitar, som den dybere akustiske bariton guitar, fylder han bægeret op med en frodig og righoldig musikalsk fantasi. Han blev i 2010 nomineret af Danish Music Awards for Årets Jazz Album, og har netop dette forår været i New York for at indspille et nyt trio album med Scott Colley på bas og Johnathan Blake på trommer, som udkommer i denne tid. Find ud af mere om denne fine instrumentalist på www.thomasmaintz.com

Earlier Event: July 8
Steak & Soccer: SEMIFINAL
Later Event: July 9
Soccer & Steak: SEMIFINAL