Back to All Events

Drinks & Jazz: Vest afrika/Danmark jazz&song sessions


Drinks & Jazz: Vest afrika/Danmark jazz&song sessions

Nyd en drink og lyt til afrikans/dansk jazz med Djanuno Carlos Dabo, Mandjao Fati og Michael Nyvang.

Samt gæster fra jazz og songwriter workshop på Verdenskulturcentret.

 

Billetter koster 50,- dkk i døren.

Book dit bord på +45 33 13 11 71 eller på email info@fuego.dk.

Bemærk at bookings til samme dag er kun på telefon!

 

Djanuno Dabo er født og opvokset i Guinea-Bissau i Vest afrika og spiller perkussion, guitar og synger egne sange. Han har indspillet side om side med lengender som Carlos Santana og Wah-Wah Watson på Angelique Kidjo's album "Keep on moving", og har medvirket både live og på indspilninger med et stort antal afrikanske kunstnere såsom Alpha Blondy, Toure Kunda og Susheela Raman. Han skriver og optræder endvidere i sit hjemland med egne sange, der har oplevet stigende international opmærksomhed efter hans samarbejde med Tom Diakite og Sam Mills i sangskriver projektet Tama på Peter Gabriels label Real World Records.

 

Flimrende hurtige og rytmiske besynderligt skæve fingerbrækkende passager kendetegner Michael Nyvang's spil på alt saxofon. En udsædvanlig instrumentbeherskelse, der har sin oprindelse i Nyvang's baggrund som klassisk uddannet saxofonvirtuos i Paris hos den legendariske Daniel Deffayet på Pariser-konservatoriet, og komponist på konservatoriet i Århus hos Per Nørgård. De Nørgårds'ke skæve valse trin svæver mystisk over slaget, når de kombineres med Nyvang's inspirationskilder i jazz som John Coltrane og Art Tatum, og af og til rammer hist og pist noget der ligner et beat. Nyvang har i et halvt liv intet indspillet, som er blevet udgivet, endnu, denne eksotiske historie, og andet, kan man læse mere om her www.nyvang.com

Earlier Event: July 4
Soccer & Steak: QUARTER-FINALS
Later Event: July 5
JazzLunch: Janus Templeton Duo