Fuego
image-asset-1.png

PASSION FOR ARGENTINSKE MAD OG VIN

Est. 2003

raquel-raclette-MYjFOiVWWT8-unsplash.jpg

Hos FUEGO

PASSION fylder vores hjerter. Det tilføres alt, hvad vi gør, og det former vores måde at lave mad på.

Vores passion kommer til udtryk i vores ingredienser - vi vælger kun den fineste kvalitet Aberdeen Black Angus og de friskeste produkter.

Den samme lidenskab og dedikation hældes i vores vinkælder, der indeholder et kurateret udvalg af argentinske og internationale vine.

Udvid dine sanser

På Fuego gør vi vores ypperste for at opnå, at maden taler til alle dine sanser og at der er en god balance mellem sød, sur, salt og bittert i alle vores retter - selv desserten.

Fuego_meat__food_7.jpg
 

Fuego serverer det bedste fra det argentinske køkken smeltet med de klassiske middelhavsindflydelser.

Vores menu består af en fast menu lavet med friske ingredienser. Du kan også komponere din egen menu fra vores "A la Carte" menu.

Hos Fuego bruger vi kun de friskeste ingredienser og ofte sæsonbestemte ingredienser, derfor ændres vores menuer afhængigt af sæsonen og ingrediensernes tilgængelighed.

 

En selektiv samling af vine

Vine der tilbydes på Fuego kommer fra udvalgte argentinske vingårde. Fuegos vinliste opdateres løbende for at give de det bedste fra de argentinske vindistrikter.

lefteris-kallergis-etWlaoFnTl4-unsplash.jpg

Vinkortet er blevet samlet til at fremhæve restaurantens forskellige tilbud, såsom de ekstraordinære røde vine, der supplerer vores argentinske kødretter.

Fuegos Bar & Lounge giver et glimrende sted for at nippe til et glas vin eller nyde aftensmaden før eller efter teatret.

PRIVATE DINING

Fuego_2019_60.jpg

PRIVATE ROOMS

Bliv vært til en fest eller et forretningsmøde i vores unikke bankboks og bliv forført af de intime omgivelser, vinkælderen og den eksklusive følelse i dette VIP rum. Ovenpå har vi en række private værelser, der passer til ethvert behov og smag.

Vores fleksible eventteam kan levere til arrangementer af enhver størrelse, fra små boutique-vinsmagninger til ekstravagante, elegante fester.

Kontakt os for mere information om booking af private værelser.

 

GALLERI

Følg os på Instagram

Fuego_Starters_food_27.jpg
Juan Alvarez

Juan Alvarez

OM OS

Fuego - er ild

Vores passion for argentisk kød og vin gjorde, at vi åbnede Fuego i 2003. Vi ville gerne dele vores passion og sigtede derfor imod at tilbyde den bedste bøf i byen. Fuego var den første af sin slags i Danmark.

Vi har stor erfaring med catering til både private fester og forretningsevents. Det betyder, at du trygt kan overlade detaljerne til os og nyde din aften. Vi har plads til 120 gæster i restauranten og vi har en fantastisk vinkælder, hvor man kan holde en mindre privat middag.

Fuego - passion for argentisk mad og vin

På Fuego har vi ild i vores hjerter. Det er med i alt vi gør. Vi dykker ned i ingredienserne og vælger kun de fineste kvaliteter af Aberdeen Black Angus kød og de friskeste grøntsager. Og vi har særligt udvalgt de mest interessante argentinske vine i vores vinkælder.

Til vores loyale kunder

Lige så passionerede vi er omkring vores mad, lige så passionerede er vi omkring vores kunder.

Det har stor betydning for os at du får en fantastisk oplevelse på Fuego. Derfor betyder din mening meget for os. Skriv gerne til os på info@fuego.dk